080-39-32

Polirani beton – dostopen tlak

image001Polirani betonski tlak z vsemi svojimi prednostmi ni nič dražji od drugih vrst industrijskih tlakov kot so polimerne zmesi, utrjevalci betonskih površin, marmor, teraco, komercialni linolej. Poleg tega prednosti poliranega betona tako izstopajo, da je čedalje večje zanimanje za tovrstne tlake pravzaprav pričakovano. Polirani betonski tlaki se ponašajo z visoko trdnostjo, imajo dolgo življenjsko dobo, so okolju prijazni, odporni na vlago in so ob vsem naštetem še zelo lepi.  

Star, neprivlačen betonski tlak lahko z uporabo ustrezne tehnologije dokaj hitro spremenimo v lep, poliran tlak. Površina po opravljenem delu postane zelo trdna, ustvarimo lahko svetel, barvit in dekorativen tlak. Možnost za obnavljanje starih tlakov potrjuje, kako velik je pomen tehnologije za poliranje betona. Interes zanjo je čedalje večji.

Tudi cene za vzdrževanje poliranih betonskih tlakov so zelo privlačne, so namreč zelo nizke. Polirani betonski tlaki so enostavni za čiščenje, enakomerna podlaga brez kakršnih koli spojev ali fug preprečuje, da bi se na njej nabirala umazanija.